Kraljevica 1. srpanj 2023. V.A.

Kraljevičanka Andrina Frleta 3. na Splitskom festivalu

 Kraljevičanka Andrina Frleta 3. na Splitskom festivalu
Skladba "Moje sritno misto”, u izvedbi Andrine Frleta, osvojila 3. nagradu ocjenjivačkog suda

Na sinoć održanoj festivalskoj Večeri mladih nada, koja je dio popularnog Splitskog festivala, poznata kvarnerska pjevačica Andrina Frleta je osvojila treće mjesto ocjenjivačkog suda te je među šest dodijeljenih nagrada (tri publike te isto toliko ocjenjivačkog suda) jedini izvođač s prostora Sjevernog Jadrana.

Na natjecateljskoj večeri na splitskim Prokurativama, Andrina se predstavila skladbom "Moje sritno misto”, koju kao autor glazbe i aranžmana potpisuje Robert Grubišić, dok je tekst djelo Vjekoslava Alilovića. Frleta je već dobile epitet "nove Radojke Šverko" koji je sinoć dobio i dodatak te se njen nastup komentirao kao "izvedba Radojke Šverko i Meri Cetinić u jednoj osobi" što svakako govori o glazbenom izričaju, izvedbi i vokalnim sposobnostima ove mlade pjevačice.

Nakon Splitskog festivala Andrinu čeka i nastup na Kajkavskim popevkama te će ovo zasigurno biti godina koja će dodatno obilježiti uspješnu karijeru vrsne pjevačice. Skladba "Moje sritno misto" već je pronašla svoje mjesto na glazbenoj sceni te će joj ova vrijedna nagrada zasigurno udahnuti dodatnu energiju.