Kraljevica 19. ožujak 2024. Izvor: PGŽ/Grad Kraljevica

Kraljevici 120 tisuća eura za Carovo i Oštro

Kraljevici 120 tisuća eura za Carovo i Oštro
Gradu Kraljevici za sanaciju pomorskog dobra resorno ministarstvo dodijelilo 120.000,00 eura 

Gradonačelnik grada Kraljevice Dalibor Čandrlić je s ministrom mora, prometa i infrastrukture Olegom Butkovićem potpisao Sporazume o sufinanciranju pomorskog dobra na području Grada Kraljevice u ukupnoj vrijednosti od 120.000,00 eura, sukladno Javnom pozivu za sufinanciranje izgradnje, sanacije i rekonstrukcije pomorskog dobra u općoj uporabi u 2024. godini.


Zahvaljujući odobrenim sredstvima od strane ministarstva za sanaciju pomorskog dobra na lokaciji Carovo te obalnog zida šetnice Oštro i ove se godine nastavlja kontinuirano ulaganje u pomorsko dobro na području grada Kraljevice. 

“Dodijeljenim sredstvima sanirat će se i urediti dijelovi obale koji su uništeni uslijed olujnog nevremena i jakih udara juga te im prijeti daljnja devastacija, ali ono što je najvažnije, osigurat će se sigurno korištenje obale za lokalno stanovništvo i sve njene korisnike. Sanaciji će se pristupiti što je ranije moguće, a sve kako bi do početka ljetne sezone imali uređenu i za korištenje sigurnu obalu”, poručuju iz Grada.