Kraljevica 26. veljača 2020.

Kraljevici 550 tisuća kuna za kupalište Oštro

Kraljevici 550 tisuća kuna za kupalište Oštro

Kraljevica će dobiti 550 tisuća kuna za uređenje centralnog dijela glavnog kupališta Oštro. Sporazumu o dodjeli sredstava za sanaciju i uređenje pomorskog dobra danas su potpisali kraljevički gradonačelnik Dalibor Čandrlić i ministar mora prometa i infrastrukture Oleg Butković.

Novih 30,8 milijuna kuna resorno ministarstvo osiguralo je za obnovu lučke infrastrukture i pomorsko dobro u Primorsko- goranskoj županiji. 

Zahvaljujući Sporazumu o dodjeli sredstava za sanaciju i uređenje pomorskog dobra, kojeg su u Mošćeničkoj Dragi potpisali kraljevički gradonačelnik Dalibor Čandrlić i ministar mora prometa i infrastrukture Oleg Butković Kraljevica će dobiti 550 tisuća kuna.


Nakon sanacije i uređenja glavnog lukobrana i sunčališta nova sredstva uložit će se u uređenje centralnog dijela glavnog kupališta Oštro.

“Hvala ministarstvu i ministru što prepoznaju, uvažavaju i prate naše potrebe, što su nam više od podrške i partnera ii što su kroz protekle gotovo 3 godine svojim doprinosom učinili naš Grad boljim i ljepšim mjestom za život”, poručio je kraljevički gradonačelnik Dalibor Čandrlić.