Kraljevica 10. kolovoz 2023. Klaudio Vrančić

Kraljevička publika smijala se uz “Ljubav je na Vrelu” 

Kraljevička publika smijala se uz “Ljubav je na Vrelu” 
Posljednja u nizu ljetnih komedija popularnog Ri Teatra- “Ljubav je na Vrelu” sinoć je gostovala na kraljevičkoj Ljetnoj pozornici

Maheri ljetnih komedija i vjerni gosti tradicionalne manifestacije “Leto va Kraljevici” sinoć su se vratili u grad s najnovijom predstavom- “Ljubav je na Vrelu”. 


Komedija inspirirana popularnim TV showom “Ljubav je na selu” nasmijala je publiku okupljenu na prekrasnoj, novouređenoj Ljetnoj pozornici. Sjajnu atmosferu pokvarila nije niti kišica koja je u jednom trenutku nakratko prekinula predstavu.


Radnja komedije smještena je na otok Vrelo, a prati tetu Mandu, čiji muževi tajanstveno umiru kad napune 31 godinu, i njenu nećakinju Violetu, koja je prijavljuje u emisiju “Ljubav je na selu”. No, dok Manda misli kako sudjeluje u “Večeri za 5” susreće zanimljive udvarače, a u uži izbor ulaze “Talijan” Pino i pjesnik Ozren. I tada kreće zaplet.


Zanimljivo, predstava, čiji je autor Donato Jurković a za koju radnju “potpisuje” Bojan Lakoš, dijelom je interaktivna jer publika slanjem poruke odlučuje pobjednika prvog showa “Ljubav je na Vrelu”.