Kraljevica 5. ožujak 2023. Klaudio Vrančić

Kraljevički Dance Queen “ispričao” najljepšu plesnu bajku

Kraljevički Dance Queen “ispričao” najljepšu plesnu bajku
U ljepoti pokreta iskusnijih i prvim sramežljivim koracima najmlađih plesača jučer su uživali okupljeni u prepunom Domu kulture i sporta u Kraljevici

Plesni klub “Dance Queen” publici se jučer predstavio s dvostrukom produkcijom. Što i ne čudi jer kraljevički klub, iza kojeg je već 16 godina uspješnog rada, broji čak 400 plesačica i plesača, s kojima radi deset trenerica i trenera. 


Tim su povodom za svaku produkciju pripremili 17 novih koreografija. U popodnevnim su satima, u prepunom kraljevičkom Domu kulture i sporta, nastupili najmlađi. A najveći je pljesak, nakon prvih sramežljivih plesnih koraka, dobila najmlađa skupina, koju čine plesačice i plesači iza kojih su tek dva ili tri rođendana. 


Večer je bila rezervirana za one iskusnije. A natjecatelji su još jednom pokazali zašto su vitrine kraljevičkog kluba prepune odličja i trofeja. Publika je uživala u ljepoti pokreta i maštovitim koreografijama, po kojima je kraljevički klub itekako poznat.


Plesni klub Dance Queen Kraljevičanima je tako “ispričao” najljepšu plesnu bajku, a u tome su im pomogle i gošće s Grobnika, razigrane mlade plesačice čavjanskog Plesnog centra Sirius.