Kraljevica 13. ožujak 2024. Klaudio Vrančić

Kraljevičkim sportašima i udrugama preko 140 tisuća eura

Kraljevičkim sportašima i udrugama preko 140 tisuća eura
Više od 140 tisuća eura osigurano je iz kraljevičkog proračuna za udruge i sportske klubove

U Multimedijskoj dvorani kraljevičkog Dvorca Frankopan svečano su potpisani ugovori o financiranju programa javnih potreba u kulturi, sportu, području zdravstva i socijalne skrbi te civilnog društva za 2024. godinu.


Potpisana su ukupno 24 ugovora, vrijedna 140.510,00 eura. Za programe i projekte udruga u kulturi osigurano je 25.220,00 eura, udrugama u zdravstvu i ostalim udrugama civilnog društva pripalo je 9.290,00 eura, a Sportskoj zajednici Grada Kraljevice, za javne potrebe u sportu, 106.000,00 eura.


“Veseli me što ste ovako brojni, što radite i svojim aktivnostima unaprjeđujete društveni, kulturni, sportski, zdravstveni život Kraljevice. Raduje me i što iz godine u godinu uspijevamo sve više sredstava odvajati za vaše aktivnosti, a to je rezultat rada gradske administracije. Zajedno napredujemo i siguran sam da ćemo tako nastaviti i dalje. Nikad više nismo izdvajali ali vjerujem da će sljedeća godina biti još bolja”, istaknuo je kraljevički gradonačelnik Dalibor Čandrlić, zahvalivši okupljenima.