Kraljevica 14. lipanj 2017.

“Leto va Kraljevici” prepuno događanja

“Leto va Kraljevici” prepuno događanja
Kraljevičane i njihove goste čeka ljeto prepuno događanja. U bogatom kulturno- zabavnom i sportskom programu “Leta va Kraljevici 2017.” svatko će pronaći nešto za sebe.  

Ovogodišnju manifestaciju “Leto va Kraljevici”, što se proteže od 16. lipnja sve do 01. rujna, na ljetnoj pozornici ovog petka će otvoriti HGD Zvijezda Danica i gosti. 

Ljetne karnevalke igre

Već dan kasnije (17.06.) na rasporedu je Grobnička regata krstaša “Paštekin memorijal”, a jedra će krstaši ponovno podignuti tjedan dana kasnije (24.06.) kada je na redu “Kraljevička regata krstaša”. Istog dana će se održati i “Ljetne karnevalske igre”, u sklopu kojih će se maškarane grupe na rivi natjecati u potezanja konopa, slaganja ribarskih kašeta…


Svoj doprinos “Letu va Kraljevici” dat će i nezaobilazni Dance Queen (20.06), kao i Bakarčani sa svojom “Petrovom” (29.06.), a da lipanj u Kraljevici ne prođe bez kulturnih događanja pobrinut će se Zijah Sokolović koji na Ljetnoj pozornici gostuje (30.06.) s predstavom “Cabares Cabarei”.  
 
Klapa Šufit, Primorska noć, Porto Re Rock…

Iz događanjima bogatog srpnja izdvajamo: Koncert klape Šufit (14.07.), Primorsku noć (20.07.), predstavu “Ocat i sin” popularnog Zuhre (23.07.) te Porto Re Rock (28.07.).


Kolovoz će obilježiti Big game fishing (04.08) i jedinstvena bakaračka manifestacija “Tira, tira” (05.08.) te Fešta od ribe na kraljevičkoj rivi (12.08.). Leto va Kraljevici 2017. završit će prvog dana rujna Adriatica folk festivalom što će se održati na Ljetnoj pozornici.

Detaljni program ovogodišnjeg “Leta va Kraljevici”, raspored i satnicu događanja, možete pogledati OVDJE

Foto: arhiva