Kraljevica 29. svibanj 2024. Klaudio Vrančić

“Leto va Šmriki” proteklo u znaku bajkera i dobre zabave

“Leto va Šmriki” proteklo u znaku bajkera i dobre zabave
Slavodobitnici moto alke Lorena Stipanović i Edi Milohnić, najbolji u sporoj vožnji Rikardo Boštijančić

Zabavno “Leto va Šmriki” pomalo postaje tradicionalna manifestacija, a sve se više profilira kao moto događanje. Bajkeri su i ove godine zagospodarili uvalom Črišnjeva, iz koje su danas najprije krenuli u tradicionalni “Đir z motori”. 


Obišli su Hreljin, Križišće i Šmriku a potom se šezdesetak sjajno raspoloženih motociklista vratilo u uvalu Črišnjeva. Tu su snage odmjerili u dvije atraktivne discipline - moto alki i sporoj vožnji.

U sridu su najbolje gađali Lorena Stipanović i Edi Milohnić, ovogodišnji slavodobitnici. Drugo mjesto osvojili su Benjamin Jadro i Marino Ahel, a treće tandem Matija Juriša i Silvano Celebrini. 


Napeto je bilo i natjecanje u sporoj vožnji, gdje je najvještiji bio Rikardo Boštijančić. Tek malo brži od njega bio je Marino Ahel, dok je treće mjesto pripalo Sandru Budiseliću. 

Organizatori 3. “Leta va Šmriki”, iz šmričke Udruga za čuvanje i njegovanje starih običaja, za najuspješnije su pripremili medalje i pehara, a zabava se u uvali Črišnjeva nastavila uz Grooverse i Allegro.