Kraljevica 26. srpanj 2021.

Na kraljevičkom plesnom kampu plesači iz cijele Hrvatske

Na kraljevičkom plesnom kampu plesači iz cijele Hrvatske
Kraljevički “Dance Queen” i ovo ljeto okuplja zaljubljenike u ples iz cijele Hrvatske i nastavlja s izvrsnim rezultatima na natjecanjima

Uz poštivanje epidemioloških mjera u tijeku je i 4. tjedan plesnog kampa za djecu i mlade. Proteklih tjedana u Kraljevici je tako boravilo više od 70 djece s trenerima, a sve ukupno je u kampu sudjelovalo stotinjak polaznica i polaznika iz različitih gradova.


Osim plesnih sadržaja, raznih koreografskih "claseva", gimnastike i akrobatike, baleta i plesnih tehnika, svi sudionici imali su i bogate zabavne sadržaje, kako bi bolje upoznali Kraljevicu. Jednom tjedno uživaju u vožnji brodom, gdje osim Kraljevice imaju priliku upoznati Njivice i Omišalj.


Na plesnom kampu, osim trenera Plesnog kluba Dance Queen, svoje znanje u koreografskim seminarima s polaznicima dijele pedagozi i koreografi: Antonia Šimurina, Helena Janjušević, Martina Rogić, Sabina Voinea i Kristina Paunovski.

Izvrsni rezultati ostvareni u Požegi

Dance Queen i ove godine ne posustaje u korona krizi. Jako je važno da djeca osjete stabilnost i važnost u izvanškolskim aktivnostima koje im pomažu u psiho- fizičkom razvoju. Krajem lipnja plesači Dance Queena sudjelovali su na otvorenom kupu Hrvatske u Požegi u organizaciji Hrvatskog show dance saveza. Izvrsne rezultate ostvarili su: Ira Đerić Hasanac, Klara Šimić, Katia Milić, Emili Čajlaković, Sara Kirinčić, Antonia Cerovac, Petra Velepič i Tim Štimac. 


Krajem srpnja približava se i kraj ljetnih kampova u Kraljevici, ali klub je aktivan i u kolovozu, kada svi članovi imaju priliku raditi balet i step s profesionalnim plesnim pedagozima.