Kraljevica 28. srpanj 2021.

“Operacija kamp” zabavila Kraljevičane ispred Frankopana

“Operacija kamp” zabavila Kraljevičane ispred Frankopana
Sjajni Ri Teatar je večeras u Kraljevicu stigao s novom ljetnom predstavom- “Operacija kamp”, u kojoj su gledatelji uživali u novouređenom okolišu Dvorca Frankopan

Fantastičnu kulisu u starom je Frankopanu večeras imao Ri Teatar, dok su gledatelji uživali u kazalištu na otvorenom, u jedinstvenom ambijentu novouređenog okoliša kraljevičkog Dvorca.


Tradicionalni gosti “Leta va Kraljevici” ove su godine u grad stigli sa zabavnom predstavom “Operacija kamp”, novom ljetnom komedijom, po kojima je Ri Teatar itekako dobro poznat kraljevičkoj publici. 


Radnja komedije, koja se na trenutke pretvara u pravi krimić, prati sredovječni bračni par. Oni u kamp na našoj obali stižu na preporuku savjetnice, kako bi spasili brak. No, Tonki i Marku planove ubrzo zakompliciraju zagonetna djevojka Lara, koja je ispod njihovog šatora zakopala gomilu novca i Zvonko, sve samo ne obični čuvar kampa. 


Ri Teatar u Kraljevicu se vraća već 9. kolovoza u 21 sat i to s predstavom “Po duhu svetomu”. Ulaz na Ljetnu pozornicu bit će, kao što je to bilo i večeras, besplatan.