Kraljevica 20. kolovoz 2023. Klaudio Vrančić

Pjesmama za dušu Joso i Vinčace zatvorili kraljevičko Leto

Pjesmama za dušu Joso i Vinčace zatvorili kraljevičko Leto

Klapa koja je pet puta “pokorila” Omiš i višestruki pobjednik MIK- a predivnim pjesmama za dušu ispunili Frankopan i zatvorili "Leto va Kraljevici" i "Kraljevačko kulturno leto"

Još jednom večeri za pamćenje kraju je privedeno “Leto va Kraljevici”, a time i podmanifestacija “Kraljevačko kulturno leto”. Bilo je to ljeto prepuno događanja, njih čak 26, kojima su Grad i Turistička zajednica Kraljevičanima, ali i brojnim gostima, ispunili protekle mjesece.


Posebno jak bio je glazbeni program, u sklopu kojeg su u Kraljevici nastupala ugledna estradna imena poput Zorice Kandže, Nene Belana i Vanne, a čast da “spuste zastor” na popularnu ljetnu manifestaciju večeras je pripala Novljanima, višestrukim pobjednicima Omiša i Melodija Istre i Kvarnera, Klapi Vinčace, odnosno Josi Butorcu, kojeg je na klavijaturama pratio Mladen Žmak.


U toploj su ljetnoj večeri nagrađivani izvođači zagrijali srca i dlanove okupljenih u prepunom Dvorcu Frankopan, iz kojeg su ispraćeni glasnim aplauzima. No, treba istaknuti kako su iste zaslužili i organizatori ovogodišnjeg Leta, u kojem je uistinu svatko mogao pronaći nešto za sebe.