Kraljevica 15. prosinac 2022. Izvor: Dance Queen

Sjajna Ira odvela Dance Queen u novo finale Supertalenta

Sjajna Ira odvela Dance Queen u novo finale Supertalenta
Članica Dance Queena Ira Đerić Hasanac kvalificirala se u završnicu Supertalenta koja je na rasporedu u nedjelju

Protekle nedjelje u polufinalnoj emisiji Supertalenta nastupili su članovi Plesnog kluba Dance Queen: Klara Šimić, Katja Milić, Anja Baršić, Tim Štimac, Klara Depeder i Sara Kirinčić. Njihov nastup odjeknuo je zbog vrhunske izvedbe i društveno angažirane poruke i koreografije Dorothee Zubović uz mentorstvo Sandre Ložnik Videčak Glad i Marije Španje.

Uz grupu, solistički se pokazala i članica Dance Queena Ira Đerić Hasanac, koja se uz nevjerojatnu koreografiju “Being a Dancer”, koju potpisuje Marija Španja, kvalificirala u završnicu koja će se održati u nedjelju te poslala predivnu poruku svim plesačima i ljubiteljima plesa.

Podrška Iri u finalu

Iz Plesnog kluba Dance Queen poručuju kako su sretni i ponosni što imaju tako velik broj “supertalenata” u klubu koji broji skoro 400 djevojčica i dječaka te gledatelje pozivaju na glasanje i bodrenje Ire u ovogodišnjem finalu Supertalenta.

Podsjetimo Dance Queen se i 2019, godine natjecao na Supertalentu, kada su u audicijskom djelu nastupa dobili “Zlatni gumb”, a na kraju su u finalu osvojili izvrsno treće mjesto.

"U ova četiri zida sam..”

Za kraj spomenimo i kako kraljevički klub ove godine obilježava 15 godina rada. Tim povodom 22. i 23. prosinca od 17 do 20 sati, u Dvorcu Frankopan će biti održana plesna izložba pokreta i fotografija “U ova četiri zida sam..”, a posjetitelje čeka i bogata tombola.