Kraljevica 18. ožujak 2019.

Supertalentirani "Dance Queen" oduševio Kraljevičane

Supertalentirani "Dance Queen" oduševio Kraljevičane

Čak 250 plesačica i plesača "Dance Queena" sinoć se u prepunoj dvorani Doma kulture i sporta predstavilo kraljevičkoj publici. Među dvadesetak sjajnih nastupa posebno oduševljenje okupljenih gledatelja izazvale su koreografije iz završnice popularnog "Supertalenta". 

Pravi plesni spektakl, u “režiji” Dance Queena, kojeg se posramili ne bi ni mnogo veći gradovi od Kraljevice, sinoć je održan u prepunom Domu kulture i sporta. 

Čak 250 energičnih plesačica i plesača, od samo 2 pa do 40 godina starosti, predstavilo se s dvadesetak maštovitih koreografija s državnih i međunarodnih natjecanja. Najveću pažnju okupljenih očekivano su privukle atraktivne koreografije iz završnice popularnog televizijskog showa “Supertalent”, koje je kraljevička publika sinoć prvi put imala priliku vidjeti uživo.

Koreografije su pripremile voditeljice kluba: Sandra Ložnik Videčak Glad i Marija Španja te trenerice Dorotea Devčić, Dorothea Dumančić i Klaudia Žugo. 

“Većina izvedenih koreografija su natjecateljske, ali nastupili su i naši predškolci te mame s rekreacijskim točkama. Jako smo zadovoljne produkcijom, djeca su bila odlična, vidi se njihov trening i trud, ali najviše od svega zajedništvo. Veliko hvala svima koji su ove godine doprinijeli radu kluba, kao i našem odlasku na Supertalent”, poručila je Marija Španja, posebno zahvalivši na podršci Gradu Kraljevici uz čiju je pomoć održana i 12. Produkcija Plesnog kluba Dance Queen.