Kraljevica 31. ožujak 2020.

Sutra kreće podjela zaštitnih maski na području Kraljevice

Sutra kreće podjela zaštitnih maski na području Kraljevice
Sutra kreće podjela zaštitnih maski građanima na području Grada Kraljevice. Do kraja tjedna stići će i biti podijeljeno 5000 zaštitnih maski. Građane se moli za strpljenje i razumijevanje. 

Ovog tjedna stiže 5000 naručenih zaštitnih maski za sve građane Grada Kraljevice, a članovi Stožera civilne zaštite, povjerenici i volonteri po svim naseljima (Kraljevica, Šmrika, Križišće i Bakarac) podijelit će maske mještanima.
 
“Osobe koje budu dijelile maske bit će adekvatno zaštićene, pokucat će vam na vrata te ćete im sa sigurne udaljenosti od najmanje dva metra dati podatak koliko osoba živi u vašem kućanstvu. Potom ćete u vrećici dobiti svoje zaštitne maske. Ako nikoga ne bude kod kuće u trenutku dijeljenja, za to kućanstvo maske će se ostaviti zaštićene u vrećici na ulaznim vratima ili u sandučiću. S obzirom na velik broj kućanstava, molimo vas za strpljenje i razumijevanje. Ne morate zvati niti dolaziti u gradsku upravu, zaštitne maske svima će biti podijeljene”, rekla je zamjenica kraljevičkog gradonačelnika Paula Vučković, naglasivši kako će se maske dijeliti kroz cijeli tjedan.

Nakon što budu podijeljene na cijelom području Grada Kraljevice, ako ipak netko ostane bez maske, slobodno može kontaktirati dostupne telefone Grada Kraljevice koji se nalaze na službenoj web stranici Grada te će im iste naknadno biti dostavljene.