Kraljevica 28. kolovoz 2022. Klaudio Vrančić

Tramuntana pjesmom ispratila Kraljevačko kulturno leto

Tramuntana pjesmom ispratila Kraljevačko kulturno leto
Uz neke od najljepših klapskih pjesmama sinoć je, u prekrasnom Dvorcu Frankopan, završilo ovogodišnje “Kraljevačko kulturno leto”

Dugo, toplo i događanjima ispunjeno “Kraljevačko kulturno leto” sinoć je stiglo do posljednjeg čina, u kojem je publika, u prekrasnom Dvorcu Frankopan, uživala u nastupu domaće Klape Tramuntana.


Ugodno ispunjenim atrijem najimpresivnijeg kraljevičkog zdanja odjekivale su neke od najljepših klapskih pjesama, na oduševljenje izvrsno raspoložene publike, koja je pjevala u glas sa sjajnom kraljevičkom klapom.  

Koncertom Klape Tramuntana završilo je “Kraljevačko kultureno leto”, ali i manifestacija “Leto va Kraljevici”, koja je u protekla dva mjeseca Kraljevičanima i njihovim gostima ponudila brojna događanja. 


“Imali smo dobrih predstava, koncerata i fešti. U Kraljevici su bila i svjetski poznati imena. To je smjer u kojem želimo ići- promovirati domaće umjetnike, ali i naš grad prezentirati kroz svjetski poznate brendove. Ove godine to smo napravili s Marijom Vidović”, istaknuo je gradonačelnik Dalibor Čandrlić, naglasivši kako će Kraljevica za sljedeće “Leto” dobiti i reprezentativnu Ljetnu pozornicu. 


“Jako smo zadovoljni svim održanim događanjima u sklopu Leta va Kraljevici 2022. i zahvaljujemo se svima koji su nas u velikom broju pratili i podržavali kroz cijelo ljeto na raznim lokacijama. U cilju nam je svake godine podizati razinu kvalitete i obogaćivati manifestacije raznovrsnim i novim programima. No, zanimljiva jesen je pred nama uz neke nove aktivnosti i programe”, za kraj je poručila Jelena Mateševac, direktorica TZG Kraljevice.