Kraljevica 10. travanj 2020.

Uoči Uskrsa MO Križišće nagradio kreativne mališane

Uoči Uskrsa MO Križišće nagradio kreativne mališane
Mjesni odbor Križišće na svojoj je Facebook stranici od najmlađih mještana nedavno zatražio da im crtežima pokažu kako provode svoje dane. Kreativne su mališane danas nagradili prigodnim poklon paketima. 

Na Facebook stranici Mjesnog odbora Križišće, administratori su prije desetak dana od najmlađih sumještana zatražili da im kroz svoje crteže pokažu kako provode vrijeme. Odazvalo se šestero malih Križišćana, koji su danas, uoči Uskrsa, za svoj trud nagrađeni prigodnim poklon paketima. 


“Na našoj stranici stalno pišemo informacije o koroni pa smo željeli unijeti malo pozitive i vidjeti kako naši najmlađi provode vrijeme u doba korone. Razveselili su nas svojim crtežima pa smo ih odlučili nagraditi slatkim paketima. Naše članice za Belu nedilju pripremaju kolače, a mještani im ostavljaju dobrovoljne priloge. Ta smo sredstva iskoristili za kupnju paketića”, poručila je Anita Bosco iz Mjesnog odbora Križišće. 


U prigodnim uskrsnim paketima, koji su jako razveselili kreativne male Križišćane, našli su se, između ostaloga, sokovi, grickalice i čokolade.