Kraljevica 8. lipanj 2022. B.M.

“Val Gardena” ovog petka u Kraljevici 

“Val Gardena” ovog petka u Kraljevici 
U Kraljevici će se održati “Val Gardena”, party kakvoga se sjećaju posjetitelji kvarnerskih klubova iz osamdesetih

U petak, 10. lipnja, u lounge baru Captain Hook u Kraljevici održat će se Val Gardena, party kakvoga se sjećaju posjetitelji kvarnerskih klubova iz osamdesetih. Riječ je o multimedijskom programu kojim se promovira dobro poznati magazin Val koji je reaktiviran prošle godine.

Novi broj Vala izaći će 15. lipnja, na Dan grada Rijeke u sklopu Jutarnjeg lista i bit će najavljen upravo na Val Gardeni. Osim toga, održat će se promocija monografije Edija Jurkovića “Kad je život bio novi val” posvećene upravo tome magazinu za koju je autor nedavno dobio Nagradu grada Rijeke.


U revijalnom programu svjedočit ćemo reunionu DJ korporacije Grom i pakao, trojcu koji je krajem osamdesetih u klubovima Palach i 2 boda puštao stilski sasvim raznovrsnu glazbu. Bojan Čukić je zadužen za disco i pop, Bojan Mušćet za punk i post- punk, a Vlado Simcich Vava za rock i heavy metal. Nakon njih posjetitelje će na glazbu osamdesetih podsjećati DJ Zdravko Milinović, resident DJ iz klubova 2 boda i Milde Sorte.

Ovom prigodom će cijena popularnih pića iz osamdesetih- rum-kole, kacavide (votka juice) i marelice sa šlagom biti samo 13 kuna.