Kraljevica 16. kolovoz 2023. Klaudio Vrančić

Vanna raspjevala i rasplesala kraljevičku Ljetnu pozornicu

Vanna raspjevala i rasplesala kraljevičku Ljetnu pozornicu
Pjevačica fantastičnih vokalnih sposobnosti sjajnim je nastupom još jednom oduševila publiku

Ovogodišnje “Leto va Kraljevici” polako se bliži kraju, a već sada možemo zaključiti kako su ga ove godine obilježile dvije hrvatske estradne dive. Na prekrasnom Trgu Zrinski, u samom srcu grada, prije tjedan je dana nastupila izvrsna Zorica Kondža, a sinoć je Ljetnu pozornicu raspjevala Vanna. 


Pjevačica fantastičnih vokalnih sposobnosti sjajnim je nastupom još jednom oduševila publiku, koja je pjevala u glas s popularnom Vannom. U svojevrsnom su se glazbenom vremeplovu s pozornice nizali hitovi, a iz gledališta aplauzi. 


A Vanna je sinoć ponudila za svakoga ponešto, od pjesama za dušu, do dance hitova koji su opravdali naziv jer uz njih je bilo gotovo nemoguće ostati sjediti. Tako su, u više navrata, rasplesanoj publici, među kojom se našao i raspoloženi kraljevički gradonačelnik, stolice samo “smetale”. 


Kraljevički ljubitelji dobre glazbe, iza kojih su ovoljetni vrhunski koncerti, na novi neće morati dugo čekati. “Leto va Kraljevici” nastavlja se već u petak, 18. kolovoza, nastupom izvrsne Klape Rišpet na kraljevičkoj rivi.