Kraljevica 17. prosinac 2022. Klaudio Vrančić

"Vesela bućica" još jednom donijela radost djeci Kraljevice

"Vesela bućica" još jednom donijela radost djeci Kraljevice
“Vesela bućica- radost djeci” hvalevrijedno humanitarno događanje i ovog je prosinca razveselilo brojne kraljevičke mališane i njihove roditelje

Veselo je danas bilo “sprid marketa”, gdje su se okupili brojni Kraljevičani, kako bi i ovog prosinca zajedno okitili veliku božićnu jelku. Najsretniji su dakako bili najmlađi, što i ne čudi jer je upravo njima namijenjeno događanje simboličnog naziva- “Vesela bućica- radost djeci”.


A hvalevrijedno je kraljevičko događanje i ove godine imalo humanitarni predznak. Naime, sva sredstva prikupljena “prodajom” velikih ukrasa, za jelku postavljenu u samom srcu Kraljevice, namijenjena su Dječjem vrtiću Orepčići.


U kulturno- zabavnom dijelu programa nastupili su: Plesni Klub “Dance Queen”, Dječji vrtić “Orepčići”, Ženska klapa “Porto Re”, Muška klapa “Kraljevica”, Kulturno umjetničko društvo “Lanterna” i Mesopustari Kraljevice.


Uz to, Mesopustari, koji “Veselu bućicu” tradicionalno organiziraju uz pomoć Grada Kraljevice, kraljevičkog Mjesnog odbora i Turističke zajednice, su za okupljene pripremili čaj, kuhano vino, kobasice i krafne.