Kraljevica 27. listopad 2023. Klaudio Vrančić

Zborovi predivnim pjesmama ispunili drevni Frankopan

Zborovi predivnim pjesmama ispunili drevni Frankopan
Sjajnu večer u kraljevičkom Dvorcu Frankopan okupljenima su ponudili "Josip Kaplan", "Juko Jugendchor" i "Zvijezda Danica"

Naš poznati i nagrađivani Pjevački zbor mladih “Josip Kaplan”, dugovječno Hrvatsko glazbeno društvo "Zvijezda Danica" i "Juko Jugendchor" iz austrijskog Innsbrucka sinoć su predivnim pjesmama ispunili drevni kraljevički Dvorac Frankopan. 


Sjajna je večer počela i završila atraktivnim zajedničkim nastupima, između kojih su se zborovi izmjenjivali na pozornici, na radost okupljenih, koji su uživali u uistinu šarolikom repertoaru, vješto “satkanom” od domaćih i stranih, publici dragih, skladbi.


Okupljene su na samom početku pozdravili voditeljica Pjevačkog zbora mladih “Josip Kaplan” Doris Kovačić i direktorica Turističke zajednice grada Kraljevice Jelena Anđelić, a isto je učinio i voditelj kraljevičke “Zvijezde Danice” Frane Frleta.

Spomenimo i kako će svi koji su propustili sinoćnji nastup novu priliku dobiti već večeras, od 20 sati, kada će “Josip Kaplan” i “Juko Jugendchor” nastupiti u Palači Modello u Rijeci.