Kraljevica 10. prosinac 2023. Izvor: TK Rival

Zimska Liga- Igor Malešević 3. put protutnjala Kraljevicom

Zimska Liga- Igor Malešević 3. put protutnjala Kraljevicom
Uz najtopliju dobrodošlicu Zimska Liga - Igor Malešević danas je 3. put protutnjala Kraljevicom

Trčalo se “tradicionalno”, od Rive kroz centar pa do kampa Oštro i natrag, ukupne udaljenosti 6,5 km. Pod budnim okom volontera iz Saveza sportova i DVD Kraljevice trčalo je čak 135 sudionika, svih uzrasta, a na rivi i duž trase bodrili su ih brojni navijači. 

Najbrži Dino Vidmar i Marina Juranić

Brdovitu Kraljevicu najbrže su savladale pobjednica Marina Juranić, iza koje su na cilj stigle Inga Jurić i Maja Vukelić. U muškoj konkurenciju pobjedu, a time nagrade Turističke zajednice i Grada, odnijeli su prvoplasirani Dino Vidmar, drugoplasirani Alen Matovina i trećeplasirani Luka Nedeljković.

Natjecatelji su se okrijepili u prekrasnom ambijentu novouređene gradske Ljetne pozornice. Kao zahvalu za gostoprimstvo predsjednik triatlon kluba Rival Miroslav Marić uručio je prigodne zahvalnice gradonačelniku Grada Kraljevice Daliboru Čandrliću, zamjenici direktorice Turističke zajednice Jeleni Anđelić i predsjedniku kraljevičke Sportske zajednice Igoru Konjeviću.

Zimska Liga - Igor Malešević nastavlja šetnju Primorsko-goranskom županijom svojim prvim posjetom Rabu, u subotu 23. prosinca.