Kraljevica 29. listopad 2018.

"Zlatni" Dance Queen izravno u polufinale Supertalenta

"Zlatni" Dance Queen izravno u polufinale Supertalenta
Plesni klub Dance Queen iz Kraljevice sinoć je trijumfalno prošao pozornicom popularnog “Supertalenta”. Koreografijom “Legend of the lamp” osvojili su publiku, ali i žiri koji ih je nagradio pritiskom na “zlatni gumb”.

Sjajnim nastupom kraljevički Plesni klub "Dance Queen" sinoć se predstavio Hrvatskoj na ovogodišnjem “Supertlentu”. Čak 47 članova "Dance Queena" izašlo je na pozornicu popularnog showa i izvelo koreografiju “Legend of the lamp”. Na njihovu točku nitko nije ostao ravnodušan, ponajmanje Davor Bilman, koji ih je, na oduševljenje publike, pritiskom na zlatni gumb zasuo zlatnim listićima i poslao izravno u polufinale ovogodišnjeg “Supertalenta”.“Vi i da ne znate plesati imali bi jedan veliki problem, a jedini problem kojega bi imali je pitanje kako biste uspjeli nadmašiti ovaj nastup u polufinalu. Samo je jedan način na koji sam siguran da ćete biti u polufinalu, a vjerujem da ga znate i vi”, poručio im je Bilman, prije nego li je stisnuo zlatni gumb.


Maja Šuput zlatnim je Kraljevičanima poručila kako su oni najbolji plesači koji su stali na pozornicu Supertalenta.

Plesni klub "Dance Queen" iz Kraljevice u polufinalu se pridružio "Dunking Devilsima", Eleni Brnić, Plesnoj skupini "Modus" i Adni Šestić.

Izvor: Nova Tv