Bakar 30. prosinac 2020.

Bakar i Zona donirat će 150.000 kn stradalim područjima

Bakar i Zona donirat će 150.000 kn stradalim područjima

Grad Bakar i Trgovačko društvo Industrijska zona Bakar donirat će područjima nastradalima u razornom potresu 150 tisuća kuna.

Građani Petrinje, Siska, Gline i okolnih gradova i općina prolaze kroz teške trenutke i svaka je pomoć dobrodošla, a Grad Bakar i Trgovačko društvo Industrijska zona Bakar donirat će područjima nastradalima u razornom potresu 150 tisuća kuna.

Organizira se i prikupljanje pomoći na području Grada Bakra, stoga pozivaju sve sugrađane da u ovim teškim trenucima pomognu nastradalim građanima i uključe se u akciju prikupljanja. Popis artikala koji se prikupljaju u humanitarnoj akciji objavljen je na mrežnim stranicama Crvenog križa.   


Humanitarna pomoć će se prikupljati danas, 30. prosinca, u razdoblju od 14 do 20 sati i to na sljedećim lokacijama: Vatrogasni dom Škrljevo (za Škrljevo, Krasica i Kukuljanovo), Dom kulture “Matija Mažić” Bakar (za Bakar) i Dom kulture Hreljin (za Praputnjak, Hreljin i Zlobin).

“Svjesni smo da brojni naši građani žele pomoći zato molimo da se pridržavate naputaka i utvrđenih mjesta prikupljanja kako bi se olakšao prijevoz i isporuka nastradalom području u što kraćem roku. Apeliramo na sve vas da se prilikom predaje pomoći pridržavate svih epidemioloških mjera te da i u ovoj situaciji ostanemo odgovorni i čuvamo jedni druge”, poručuju iz Grada Bakra.