Bakar 3. listopad 2023. K.V.

Djeca su Klarića pitala za plažu, park, bazen, hotel…

Djeca su Klarića pitala za plažu, park, bazen, hotel…
Mnoštvo pitanja dočekalo je jučer bakarskog gradonačelnika, kada su ga posjetili mališani iz Društva Naša djeca

Mališani iz Društva “Naša djeca” Bakar jučer su, u sklopu obilježavanja “Dječjeg tjedna”, bili u tradicionalnom posjetu kod gradonačelnika Tomislava Klarića. Najmlađi su iskoristili priliku te su prvom čovjeku Grada postavili brojna pitanja. Između ostaloga ih je zanimalo kada će biti gotovi radovi, plaža i hotel, dali će dobiti još jedan dječji park i kada će se izgraditi bazen. Među originalnijim pitanjima bila su ona zašto je postavljena tunera ako se na nju ne mogu penjati te mogu li dobiti veći bor na Trgu Vrata.


Bilo je i pohvala, posebno na račun Zone u kojoj, kako kažu, sada mogu sve kupiti pa više ne moraju do Rijeke. Djeca su Klariću ispričala i kako im je u školi te što sve rade u Društvu, a poklonila su mu i ribice koje su sama izradila. Gradonačelnik im je na karti pokazao cijelo bakarsko područje, a predstavnici Grada darivali su ih slatkim paketićima. 


Najmlađi su se u popodnevnim satima, u Domu kulture Matija Mažić, družili s predstavnicima sportskih klubova, udruga i društava koja rade s djecom, a uživali su i u mađioničarskoj predstavi. Bogat program “Dječjeg tjedna” nastavlja se već danas, kada je na rasporedu dramska radionica.