Bakar 19. lipanj 2020.

Klape najljepšim pjesmama "uspavale" Škrljevčane

Klape najljepšim pjesmama "uspavale" Škrljevčane
Tradicionalna “Smotra klapa” na Škrljevu je večeras okupila šest klapa iz našeg kraja koje su pjesmom obilježile ovogodišnje, nešto skromnije, izdanje “Dana Škrljeva”. 

Aktualna korona situacija “osiromašila” je ovogodišnje “Dane Škrljeva”. Izostali su tako brojni programi, ali dani mjesta i blagdan Presvetog srca Isusovog ipak su dostojno obilježeni. Za to su se pobrinule klape koje su i ove godine zapjevale ispred Doma kulture na Škrljevu. 


12. izdanje Smotre okupilo je šest klapa iz našeg kraja. Redom su nastupili: Muška klapa Mirakul, Ženska klapa Porto Re, Muška klapa Skalin, Muška klapa Škrljevo, Ženska klapa Volosko i Muška klapa Vinčace.

Nizale su se tako klapske uspješnice, na radost publike koja je uživala u šarolikom repertoaru. A Škrljevčani nisu štedjeli dlanove. Zasluženim su pljeskom nagradili svaku izvedbu.


Tradicionalnu “Smotru klapa” zajedničkim su snagama organizirali Klapa Škrljevo i Mjesni odbor Škrljevo pod pokroviteljstvom Grada Bakra i Turističke zajednice Grada Bakra.