Bakar 23. srpanj 2022. K.V.

Modeli će večeras prošetati do sredine Bakarskog zaljeva

Modeli će večeras prošetati do sredine Bakarskog zaljeva
“More mode”, nesvakidašnja modna revija, će se danas održati nasred Bakarskog zaljeva

Jaka je moć navike. Posebice ako je navika dobra. Takav je slučaj i s “Margaretinim letom”, najpoznatijom kulturno- turističkom manifestacijom u Bakru. Tamošnja ekipa naviknula nas je na to da svake godine u programu “Leta” naiđemo na nešto novo i originalno. 

U sklopu ovogodišnjeg festivala, među takva događanja svakako spada i “More mode”, nesvakidašnja modna revija koja će se danas, 23. srpnja, u 20 sati održati- nasred Bakarskog zaljeva, a nije na odmet napomenuti i da je ulaz slobodan.


Naime, proljetos je dovršen projekt uređenja pontonske šetnice koja od istočne bakarske obale vodi 160 metara prema sredini bakarske vale, stvarajući tako izuzetan ambijent i ugođaj. Da šetnica ne bi ostala samo šetnica, domišljati Bakrani brzo su se dosjetili- iskoristit će je i kao jedinstvenu modnu pistu! 

Njome će ove subote prošetati modeli u kreacijama nekoliko hrvatskih dizajnerskih studija: Miau Couture, Sally Atelier, Stehlik Design, Peperoncina Design te Katarina Mamić Design aka Katelier. Iako je glavnina programa zasad iznenađenje, jedna od sudionica revije, Gorana Nedić iz studija Miau Couture, naglašava da će biti ženstveno, poletno, seksepilno te nadahnuto energijom ljeta. 


Takav će biti i after party nakon revije, osmišljen u glazbeno- kreativnoj radionici Glamour House Projecta iza koje stoji legendarni riječki DJ Deni Miočić. Zamišljen kao platforma koja povezuje glazbu, umjetnost, modu i originalne evente, Glamour House nam u Bakar donosi fuziju instrumentalista na gitari i saksofonu, praćenu zaraznim house, disco, funky i soulful ritmovima. Ukratko, bit će to vruća noć u Bakru.