Bakar 25. travanj 2024. K.V.

Profesor Toni Milun učenike u Bakru “obogatio znanjem”

Profesor Toni Milun učenike u Bakru “obogatio znanjem”
Zanimljivu, edukativnu i interaktivnu radionicu financijske pismenosti “Obogati se znanjem” u gradu Bakru održao je jedan od najpopularnijih profesora matematike i financijski vloger - Toni Milun. 

Radionicu je financirao Grad Bakar, stoga je ista bila besplatna za polaznike. Vrijedno znanje i vještine usvojili su učenici 3. i 4. razreda Pomorske škole Bakar te učenici drugih srednjih škola i studenti. 

Prof. Toni Milun je primjerima dobre prakse, zanimljivim podacima i metodama prenio polaznicima savjete, tehnike i vještine koje će im pomoći u promišljanju o financijama, postizanju stabilnije financijske situacije te boljeg životnog standarda. 

Kako uštedjeti za željeni bicikl? Kako postići svoje ciljeve? Kako odrediti svoja znanja, vještine, talente? Kako trošiti pametnije i zarađivati više? Samo su neka od pitanja na koja su polaznici dobili odgovor. 

Radionica je protekla u odličnoj atmosferi, a polaznici će istu zasigurno još dugo pamtiti jer se mnogima od njih konačno ostvarila želja - upoznati profesora uz kojeg godinama, putem malih ekrana, usvajaju znanja iz matematike.