Bakar 14. srpanj 2021.

Sjajna “4 Tenora” pjesmom obilježila Margaretinu u Bakru

Sjajna “4 Tenora” pjesmom obilježila Margaretinu u Bakru
Izvrsnim nastupom “4 Tenora”, u Domu kulture Matija Mažić, sinoć je završila ovogodišnja “Margaretina”, blagdan bakarske nebeske zaštitnice- svete Margarete. 

Nakon što su u predvečerje “Margaretine” Bakrani jučer, s relikvijom svete Margarete, prošetali Primorjem do Žala ribara, gdje je služena sveta misa, večer je bila rezervirana za veliki koncert popularna “4 Tenora”. 


U Domu kulture Matija Mažić Vladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić i Filip Hozjak pjesmom su “spustili zastor” na ovogodišnju proslavu blagdana bakarske nebeske zaštitnice- svete Margarete. 


“Tenori”, poznati po zavidnim vokalnim sposobnostima, izvrsnim su nastupom malo koga ostavili ravnodušnim. Bakarska je publika uživala u njihovom šarolikom repertoaru i sve je pomalo podsjećalo na “staro normalno”.


No, sinoćnji je koncert, s oko 250 gledatelja, održan pod “novim epidemiološkim mjerama”, čime je Bakar uspješno “probio led”, barem što se naše županije tiče, a u zahtjevnoj su realizaciji organizatorima pomogli bakarski vatrogasci. 

Foto: M. Šegulja