Bakar 25. ožujak 2024. Izvor: TZG Bakar

"Slatka potraga" i šumska avantura za djecu u Ponikvama

"Slatka potraga" i šumska avantura za djecu u Ponikvama
EDIT: Zbog najave kiše u narednih par dana, odgađa se manifestacija Slatka potraga u Ponikvama.

“Proljeće nam je stiglo, a s njime i veseli cvrkut ptičica te opojan miris rascvjetanih voćki u zraku. Polako nam se bliži i Uskrs, kao i već poznata Slatka potraga koja najviše veseli one najmlađe. U organizaciji Grada Bakra i Turističke zajednice, ove vas godine očekuje nova avantura na novoj lokaciji uz brojna iznenađenja”, najavljuju iz bakarske Turističke zajednice.


Vesela potraga održat će se u srijedu, 27. ožujka u 17 sati kod šterne u Ponikvama, gdje djecu čekaju uzbudljiv lov na čokoladne pisanice i šumska avantura pod vodstvom pustolovnog vodiča, Marka Sladića, koji priprema šumske uskršnje igre uz mnoštvo zabave.


“U lovu na čokoladna jaja sudjeluju djeca koja će biti podijeljena u dvije grupe. Mlađu grupa do 6 godina starosti i stariju grupu od 6 godina na više. Starija grupa u lov na pisanice pisanice ići će s vodičem bez pratnje roditelja. Molimo roditelje da prikladno obuku djecu i zaštite ih sprejom protiv krpelja. U slučaju ružnog vremena avantura se odgađa, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni”, napominju iz TZG Bakra.