Bakar 7. travanj 2017.

Uskrs u Bakru uz brojna događanja

Uskrs u Bakru uz brojna događanja
Uz Bike Rijeka Weekend, druženje na dva kotača za ljubitelje aktivnog odmora i rekreacije, koje je na rasporedu ovog vikenda, u Bakru će se, u sklopu manifestacije "Uskrs u Bakru", odvijati još niz događanja. 

Subotu, u 17 sati, na rasporedu je Izložba dječjih radova dječjeg vrtića “Fijolica” i DND-a Bakar u Dom kulture “Matija Mažić”, a sat vremena kasnije proljetni igrokaz “Plesna haljina žutog maslačka” uz čakavske recitacije DND-a Bakar.

U 19 sati na red će doći bakarski umjetnici (Ivan Paulić, Nenad Petronio, Miljenko Šegulja, Branka Ris, Dmitrij Čegodaev, Silvestar Ulrich, Barbara A. Štiglić, Zoja Petrović i Ivo Zgodić) koji će se predstaviti na skupnoj izložbi u galeriji “Paulić”. Izložba će biti otvorena do 20. travnja, a može se razgledati svakim danom od 16 do 22 sata.

Bakar će u nedjelju ugostiti bicikliste, a u 19 sati na redu je Izložba fotografija, likovnih radova i keramike posvećenih Uskrsu u crkvi Svete Margarete.

Na Uskrsni ponedjeljak, 17. travnja, u 19 sati, održat će se Uskrsni koncert KUU Sklad u konkatedrali Sv. Andrije apostola u Bakru. U nedjelju, 23. travnja, u 18 sati, Uskrsni koncert KUU Sklad održat će se i u crkvi Sv. Kuzme i Damjana u Svetom Kuzmu.