Bakar 11. kolovoz 2019.

Uz vatreni uvod manekenke zasjale pod bakarskim nebom

Uz vatreni uvod manekenke zasjale pod bakarskim nebom

Crvenim su tepihom u Senjskoj ulici sinoć prošetale manekenke Modne agencije “Glamour Tara”. Modnom revijom “Jer ja sam žena” počela je nova manifestacija- “Kolovoz pod bakarskim nebom”.

Vatreno je sinoć bilo u Bakru, u svakom smislu riječi. Na samom početku s vatrom su, na oduševljenje okupljenih, “zaplesale” riječke mažoretkinje. Atraktivni je nastup malo koga u Senjskoj ulici ostavio ravnodušnim.


Nakon što su “Vatrene riječke mažoretkinje” zagrijale publiku pistom su prošetale manekenke modne agencije Glamur Tara. Iz velike bijele limuzine, koja je modelima poslužila kao garderoba, najprije su izašle mlada nade.


Bakarski su crveni tepih simpatične djevojčice ubrzo prepustile nešto starijim kolegicama, također članicama modne agencije Glamur Tara, koje su pistom prošetale u atraktivnim kreacijama i usput “ukrasile” Senjsku ulicu.


Manekenke su “obukli” Pupa i Sport Vision te Alma fashion, Kuky Design te Kuzminski i Dada. Modnu reviju “Jer ja sam žena”, koju je vodila Alex Tesin, organizirala je Udruga La Bamba, uz pomoć Grada Bakra, Turističke zajednice Grada Bakra, Mjesnog odbora Bakar i Veneo sound & lighta.