Bakar 22. srpanj 2019.

“Kolovoz pod bakarskim nebom“ donosi šest događanja

“Kolovoz pod bakarskim nebom“ donosi šest događanja

“Kolovoz pod bakarskim nebom“, novi projekt Udruge La Bamba, kao svojevrsni nastavak “Margaretinog leta” Bakranima i njihovim gostima donosi šest zanimljivih događanja. 

Margaretino leto”, tradicionalna bakarska manifestacija polako se bliži kraju. Završit će sljedeće subote, 27. srpnja, uvijek zabavnim “Bakarskim susretima” i velikim koncertom Maura Staraja i “La Bande”. 

No, ljetna događanja u Bakru daleko su od završenih. Pobrinula se za to Udruga La Bamba koja po prvi puta organizira “Kolovoz pod bakarskim nebom“. Nova zabavna manifestacija Bakranima i njihovim gostima donosi šest zanimljivih događanja. 


Manifestacija počinje 10. kolovoza modnom revijom “Jer ja sam žena”, koja će se održati u Senjskoj ulici. Tri dana kasnije, 13. kolovoza, na Masarykovoj obali održat će se koncert Šehada Komića- “Balade na koje svi padamo”.

“Koncertom za dušu” 17. kolovoza na Žalu ribara publiku će zabaviti Joso Butorac uz pratnju Mladena Žmaka, dok će se 25. kolovoza održati “Smotra mažoretkinja PGŽ”.  Mažoretkinje će po Primorju pratiti Spinčićeva muzika. 

“Brazilska noć”, uz Capoeira show i Capoeira radionicu na rasporedu je 28. kolovoza, a tri dana kasnije “Kolovoz pod bakarskim nebom“ završit će uz “Bakar pleše”, plesni show Gabriele Pilić  i najboljih hrvatskih plesnih parova.


U slučaju lošeg vremena događanja će se održati u Domu kulture Matija Mažić u Bakru. Spomenimo i da će za vrijeme trajanja manifestacije, čiji je generalni pokrovitelj Veneo sound & light, posjetitelji moći kupiti tombolu, a najsretnije čekaju vrijedne nagrade. 

Detaljni program i satnicu događanja- “Kolovoz pod bakarskim nebom“ možete pogledati OVDJE