Kastav 2. kolovoz 2019.

Blues se u velikom stilu vraća kući, va Kastav

Blues se u velikom stilu vraća kući, va Kastav

Blues “groznica”, koja je proteklih dana “tresla” Liburniju, ovog će se vikenda proširiti Kastvom. Grad na brege, kako i priliči, bit će domaćin velikog finala premijernog “Jerry Ricks Blues Festivala”, uz nastup glavne zvijezde- Ane Popović. 

Blues se u velikom stilu vraća kući i va Kastav dovodi velika glazbena imena, predvođena megapopularnom Anom Popović. “Najsjajnija” zvijezda premijernog “Jerry Ricks Blues Festival” sa svojim će bendom na Fortici nastupiti u subotu, 3. kolovoza. 


Uz sjajnu Anu Popović, pred uvijek brojnom kastavskom publikom, u subotu će nastupiti i slovenski “Wacky Blues Professors” te naš Damir Halilić- Hal, dok će ulogu domaćina preuzeti počasni Kastavac- Michael Messer

Messer će biti domaćin i posljednjeg dana “Jerry Ricks Blues Festivala”, u nedjelju, 4. kolovoza, kada će pozornica na Fortici biti rezervirana za jake blues snage- talijanski “Aretha Franklin Tribute Band” i goste iz Velike Britanije- “Keith Thompson Band” i “The Patsy Gamble Band”. Oba će dana blues Kastvom odjekivati od 21 sat, a ulaz je besplatan.


Premijerno izdanje festivala ponosno nosi ime Črnog Kastavca- Jerry Ricksa. Jerry se tako ovog vikenda “vraća” u svoj Kastav, grad u kojem je proveo posljednjih godinu dana života i kojeg je izabrao kao svoje posljednje počivalište.