Kastav 11. veljača 2020.

Kastavka i Grobničan sudbonosno "da" reći će maškarani

Kastavka i Grobničan sudbonosno "da" reći će maškarani

Ljubav prema maškarama ne poznaje granice. Dokaz za to su ovogodišnja kastavska pusna gradonačelnica Sanja Pešćica i odabranik njenog srca Dino Ćućić, koji će se vjenčati ove subote u Maškaranom centru Kastav.

Ove će subote u kastavskoj gradskoj vijećnici pred maškaranu matičarku stati stotinjak maškara. Među njima će biti i Princeza Leia i Han Solo, odnosno Sanja Pešćica i Dino Ćućić, koji će reći sudbonosno “da”. 


Nakon formalnog dijela pusni će pir preseliti u Maškarani centar Kastav, gdje će se, negdje oko ponoći, održati druga ceremonija vjenčanja. Kastavku i Grobničana pred kumovima- klokanima, Olegom Medicom i Martinom Crepulja Staraj, vjenčat će "kardinal" Borna Šmer. 


Svečanom će činu uz uzvanike prisustvovati i brojne maškare, a fešta u Maškaranom centru Kastav nastavit će se do dugo u noć uz Maura Staraja i La Bandu, Decibele te Kožne jakne.


Zanimljivo, Sanja Pešćica i odabranik njenog srca Dino Ćućić zaručili su se protekle godine također u Maškaranom centru Kastav pa je neobično vjenčanje logičan slijed događaja i dokaz da ljubav prema maškarama uistinu ne poznaje granice.