Kastav 15. studeni 2019.

Maja Škrinjar je Kastavka listopada 2019.  

Maja Škrinjar je Kastavka listopada 2019.  
Kastavka listopada 2019. je Maja Škrinjar, psihologinja Dječjeg vrtića "Vladimir Nazor", jedna od dobitnica nagrade Primorsko- goranske županije za najboljeg odgojno- obrazovnog djelatnika, dodijeljene povodom Svjetskog dana učitelja. 

Profesionalni put započinje 2004. kao psihologinja pripravnica u Dječjem vrtiću Karlovac, a 2006. godine se zapošljava u kastavskom vrtiću. Redovito se stručno usavršava, te sudjeluje u brojnim projektima poput Postcards to space gdje su djeca slala razglednice u svemir. 
 
Posebno se ističe u radu s djecom s teškoćama u razvoju, a autor je projekta Pomagač u skupini te inicijator opremanja Snoezelen sobe. Rado se uključuje u organizaciju različitih humanitarnih događaja poput Božićnog sajma, Mićeg samnja i maškaranog plesa te je urednica vrtićke internetske stranice i časopisa Boršica. 

Maja Škrinjar njeguje i unapređuje suradnju sa svim odgojno-obrazovnim radnicima vrtića – prepoznata je kao vrijedna, odgovorna i savjesna suradnica, a radi svojih je osobnih i profesionalnih kvaliteta cijenjena u kolektivu.