Kastav 16. veljača 2020.

Maškarani pir Kastavke i Grobničana koji će se pamtiti

Maškarani pir Kastavke i Grobničana koji će se pamtiti
Sanja Pešćica i Dino Ćućić sudbonosno su “da” rekli pod maskama, kao Princeza Leia i Han Solo. Nakon “formalnosti” koju su obavili u kastavskoj gradskoj vijećnici nezaboravno “vjenčanje” održano je u prepunom Maškaranom centru Kastav. 

Kastavska pusna gradonačelnica Sanja Pešćica kao Princeza Leia i odabranik njenog srca Dino Ćućić kao Han Solo, u društvu stotinjak maškaranih uzvanika, u kastavskoj su gradskoj vijećnici jučer rekli sudbonosno “da”.


Ludi maškarani pir Kastavke i Grobničana, koji će se dugo pamtiti, s Lokvine se preselio u prepun Maškarani centar Kastav, gdje je, negdje oko ponoći, uslijedio jedinstveni maškarani doživljaj. 


Na pozornicu se je najprije popeo “kardinal” Borna Šmer, a potom i mladenci, koji su se još jednom “vjenčali” i to pred kumovima “klokanima” Olegom Medicom i Martinom Crepulja Staraj te brojnim oduševljenim maškarama.


Osim s neobičnim vjenčanjem, kojem je prisustvovalo nekoliko stotina "uzvanika", Sanja i Dino moći će se pohvaliti i da su im na piru do dugo u noć svirala čak tri benda i to Mauro Staraj i La Banda te Decibeli i Kožne jakne.


Maškare ča moru maškare… ako je suditi po viđenom u Maškaranom centru Kastav- ama baš sve. Čestitke mladenci!