Kastav 9. srpanj 2019.

Nagrađeni najuspješniji kastavski osnovnoškolci

Nagrađeni najuspješniji kastavski osnovnoškolci

Najuspješnije učenike Osnovne škole Milan Brozović danas su u gradskoj vijećnici ugostili predstavnici Grada Kastva. Kastavski gradonačelnik Matej Mostarac tom je prilikom kastavskim osnovnoškolcima podijelio prigodne nagrade.

Kastavski osnovnoškolci koji su u protekloj školskoj godini ostvarili najbolje rezultate na međunarodnim, državnim i županijskim natjecanjima danas su se okupili na svečanom prijemu u vijećnici Grada Kastva. 


“Danas ste ovdje jer ste izvrsni i to je ono što Grad i ja kao gradonačelnik želimo poticati. Uz redovno obrazovanje vi idete na natjecanja i težite tome da napravite nešto više. To je ono što će činiti razliku i kasnije u vašim životima. Važno je da znate da možete napraviti više od prosjeka, da možete napraviti više za sebe i svoju obitelj i to će vam se vratiti”, poručio kastavski gradonačelnik Matej Mostarac, čestitavši okupljenima, ali i njihovim roditeljima i profesorima. 


“Dijelim ponos svih djelatnika naše  škole. Zadovoljni smo što Grad prepoznaje izvrsnost i kreativnost koju nastojimo razvijati kod naših učenika i na tome se srdačno zahvaljujem”, rekla je Hedi Blašković, pedagogica Osnovne škole Milan Brozović.

Nakon što su pogledali kratki film o Kastvu najuspješnijim je učenicima Osnovne škole Milan Brozović kastavski gradonačelnik Matej Mostarac uručio prigodne nagrade za ostvarene rezultate.