Kastav 22. travanj 2024. Izvor: KKL

Poznat dio sjajnog programa 33. Kastafskog kulturnog leta

Poznat dio sjajnog programa 33. Kastafskog kulturnog leta
Najavljen izbor iz programa 33. Kastafskog kulturnog leta, koje će se održati od 28. lipnja do 30. kolovoza

Pod sloganom “Na brege zvezdami” Kastafsko kulturno leto predstavlja uvod u bogat i raznovrstan program, koji će se, kao i svake godine, održati na Crekvini, gdje se zvjezdana svjetlost stapa sa svjetlima pozornice.

“Sa željom da nekim starim zvijezdama damo novi sjaj, a nadahnuti prošlogodišnjim uspjehom adaptacije Duhi, odlučili smo odati počast velikom kastavskom komediografu Bertu Lučiću. Njegove najpoznatije komedije zasjat će u novom ruhu, u predstavi Bertomnibus. Osim ove predstave, u vlastitoj produkciji ćemo ponuditi i Super cover night, u kojem će poznata lica povesti publiku na putovanje kroz povijest filmske glazbe”, najavljuju iz KKL-a. 


Kazalište Moruzgva donosi predstavu Ništa im neće bit', u kojoj igraju Ecija Ojdanić i Franko Mašković. Zatim, slijedi nastup grupe Silente i svjetske senzacije Mnozil Brass, koja je Kastav odabrala kao jednu od lokacija za proslavu trideset godina svoje glazbene karijere. Program dodatno obogaćuju nastupi Radojke Šverko i Tamara Obrovac Transhistria Ensemble.

Ulaznice za sve programe uskoro su u prodaji, a više informacija bit će dostupno na web stranici i društvenim mrežama Kastafskog kulturnog leta