Kraljevica 1. srpanj 2020.

40 kraljevičkih učenika završilo osnovnoškolsko putovanje

40 kraljevičkih učenika završilo osnovnoškolsko putovanje
Prigodnom svečanošću u dvorani PraktikUm kraljevičkog Doma kulture i sporta od osnovnoškolskih se klupa danas oprostilo 40 učenika. Nakon podjele svjedodžbi učenicom generacije proglašena je Natali Rahelić. 

Emotivno je jutros bilo u dvorani PraktikUm, gdje je održana prigodna svečanost i podjela svjedodžbi kraljevičkim učenicima. Njih 40 danas je i službeno završilo svoje osnovnoškolsko “putovanje”.


Učenike su pozdravili i čestitali im ravnatelj škole Davor Juriša i kraljevički gradonačelnik Dalibor Čandrlić, a nakon neobične i teške školske godine svjedodžbe su okupljenima podijelili njihovi sada već bivši razrednici Mirela Grbac i Dragan Malnar.


Na samom je kraju današnje svečanosti proglašena učenica generacije, a ta je čast pripala svestranoj odlikašici Natali Rahelić, ujedno i voditeljici dodjele svjedodžbi.


No, treba naglasiti kako je učiteljsko vijeće s izborom imalo pune ruke posla. Naime, učenik Damjan Žurga je, baš kao i Natali, svih osam godina imao odličan uspjeh te uzorno vladanje. Stoga je Damjanu svečano uručena nagrada ravnatelja.