Kraljevica 29. srpanj 2017.

Bezvremenski Islamović za dobra stara vremena

Bezvremenski Islamović za dobra stara vremena
Alen Islamović, sjajnim koncertom u Kraljevici, sinoć je one malo “iskusnije” podsjetio na dobra stara vremena, a mlađim generacijama, kojih na kraljevičkoj rivi nije nedostajalo, pokazao je kako se to radilo nekada. 

Za zagrijavanje na kraljevičkoj rivi sinoć je bio zadužen riječki Belfast Food, dok je epitet glavne zvijezde ovogodišnjeg "Porto Re Rocka" bio rezerviran za Alena Islamovića, nekadašnjeg vokala “Divljih jagoda” i “Bijelog dugmeta”.

Sjajni koncert na rivi je “ujedinio” generacije. Popularni su hitovi one starije vratili u prošlost i nakratko podsjetili na koncerte legendarnih bendova, dok su mlađe generacije vidjele kako se to radilo nekada.

Hitovi su u Kraljevici se nizali jedan za drugim. Islamović je izveo neke svoje, novije stvari. No, dakako, najveće oduševljenje među više od petsto posjetitelja, izazvali su bezvremenski hitovi “Divljih jagoda” i “Bijelog dugmeta”.

Djelić sjajne atmosfere sinoć iz Kraljevice pogledajte u videu...Tradicionalni “Porto Re Rock”, što se svake godine održava u sklopu “Leta va Kraljevici”, zajedničkim snagama organiziraju Grad Kraljevica i Turistička zajednica grada Kraljevice.