Kraljevica 11. rujan 2020.

Darovi i dobre želje za kraljevičke Orepčiće

Darovi i dobre želje za kraljevičke Orepčiće
U tradicionalnom posjetu Dječjem vrtiću Orepčići jutros su bili kraljevički gradonačelnik Dalibor Čandrlić i zamjenica Paula Vučković. U ime Grada, povodom nove pedagoške godine, darivali su najmlađe Kraljevičane. 

Mališane u Dječjem vrtiću Orepčići jutros je razveselio posjet gradonačelnika Dalibora Čandrlića i zamjenice Paule Vučković. Početkom svake pedagoške godine tradicionalno obilaze svoje vrtićarce, za koje Grad brine cijele godine. 


“U najmlađe Grad puno ulaže, ali uvijek može bolje jer djeca su naše najveće blago. Pravo je zadovoljstvo doći među njih i s njima se družiti jer oni su najiskreniji. Na početku vrtićke godine dođemo im u posjet i obradujemo ih s poklonima”, rekao je kraljevički gradonačelnik Dalibor Čandrlić, poručivši kako Grad radi na preseljenju vrtića u veću i uređeniju zgradu kako bi djeci bilo još bolje. 


“Suradnja s Gradom je jako dobra i otvorena. Imamo određeni nadstandard, psihologicu, zdravstvenu voditeljicu… Upisali smo svu djecu, na čekanju imamo samo sedmero djece koji do 31. kolovoza nisu napunili godinu dana. Iako nije praksa da se djeca mlađa od godine dana primaju nadamo se da će nam Grad pomoći oko treće odgajateljice, da svi roditelji budu zadovoljni”, rekla je Adela Karlovčan, ravnateljica Dječjeg vrtića Orepčići. 


Niti ovoga puta gradonačelnik i zamjenica nisu stigli praznih ruku. Grad je vrtiću poklonio DVD playere i glazbenu liniju. No, razdragane Orepčiće je najviše razveselila košara sa slatkišima.