Kraljevica 24. veljača 2022. K.V.

“Impro battle 2022.” u Kraljevici okupio stotinjak plesača

“Impro battle 2022.” u Kraljevici okupio stotinjak plesača
Svaki plesač mogao je prezentirati svoju plesnu vještinu, a organizatori su pripremili i vrijedne nagrade.

Kraljevica je protekle nedjelje bila domaćin “Impro battle 2022.” natjecanja, koje je, u organizaciji Plesnog kluba dance Queen, okupilo više od 100 plesača iz Primorsko- goranske županije. 


“Svaki plesač mogao je prezentirati svoju plesnu vještinu uz mini natjecanje u ‘battleovima’, gdje su svi plesači nagrađeni medaljom. U mlađoj kategoriji 10 plesača kući je otišlo s nagradama koje su osigurali Dance Queen i Dino park u Istri. Osim malenih sponzorske nagrade dobili su i plesači 2009. godište i stariji”, ističe Marija Španja iz PK Dance Queen. 

Stručni žiri Ana Vesel Križaj iz Velike Gorice i Gabriela Pilić iz Zagreba uz trenere i voditelje kluba imali su težak zadatak popratiti svakog plesača i odabrati one koji su zaslužili specijalne nagrade.


Osim samog natjecanja, događaj je bio i pravi izvor novih znanja pa su tako Ana i Gabriela plesače počastile s čak 6 radionica suvremenog plesa i latino- američkog plesa.

“Plesači su oduševljeni novim plesnim znanjima, a voditelji sretni i ponosni što plesačima mogu ponuditi ovakve projekte gdje se druže i rastu kao plesači, ali i mladi ljudi”, zaključuje Španja uz čestitke svim plesačima i voditeljima, ali i svim roditeljima na podršci koju daju djeci.