Kraljevica 26. veljača 2023. Klaudio Vrančić

Kraljevica u zamahu, uskoro otvorenje novog Trga Zrinski 

Kraljevica u zamahu, uskoro otvorenje novog Trga Zrinski 
Počelo uređenje šmričkog groblja i Malog muzeja brodogradnje i ribarstva, uskoro svečano otvorenje novouređene Ljetne pozornice

Projektna ‘ofenziva’ koju je najavljivao kraljevički gradonačelnik Dalibor Čandrlić potvrđena je u proteklih desetak dana. Naime, nakon što su tjedan ranije potpisani ugovori za uređenje Mjesnog groblja Šmrika, krajem proteklog tjedna potpisani su ugovori za uređenje Malog muzeja brodogradnje i ribarstva u Dvorcu Frankopan


“Mogli bi reći, svaki tjedan projekt jedan. Veseli me što snažnim koracima grabimo ka uređenju Kraljevice, oplemenjivanjem prostora, poput ovih u Frankopanu, koji su zlata vrijedni”, tom je prilikom istaknuo Čandrlić. 

Brojne će građane zasigurno razveseliti i podatak da se narednih dana očekuje svečano otvorenje novouređenog Trga Zrinski, popularne Ljetne pozornice. No, to je samo dio aktualnih kraljevičkih projekata. 


“Vrlo brzo očekujemo potpisivanje ugovora za edukativnu šetnicu Neriz, u tijeku je natječaj za obnovu Doma kulture i sporta Kraljevica, postavit ćemo i nove tunere. U tijeku su obnova košarkaškog igrališta te obnova, rekonstrukcija i dogradnja lučice Črišnjeva. Tu je i Hrvatska kuća vina za koju je dobivena građevinska dozvola. Tako da se uistinu nalazimo u jednoj projektnoj ‘ofenzivi’ i siguran sam da ćemo u tom ritmu i nastaviti”, najavio je prvi čovjek Grada Kraljevice.