Kraljevica 18. veljača 2015.

Križišće presudilo Postoliću

Križišće presudilo Postoliću
Kriv je, jednoglasno je, odlučila porota, na suđenju pustu Postoliću, uz glasno odobravanje prisutnih u Domu kulture na Križišću.

Presudi se protivila tek gospođa Postolić. No, to okupljene nije spriječilo da pusta, krivog za niz lokalnih problema, ponajviše prometnih nesreća, iznesu ispred Doma kulture, gdje su mu krvnici presudili. 

“Kriv je za to ča je brižan čovik, ki je stalno bil va jednen kafiću, umrl, a na sprovodu je neki zel križ doma. Kriv je ča su se tamo napili pa je čovik hitil kramp kroz prozor. Kriv je ča posle redute smo se preparkirivali i čovik se razbil va prijateljicu. Kriv je za veći sudar na Novo leto i ča je palo z auta kolo va Šmriki,” presudu nam je pojasnila sutkinja, a ta je uloga pripala Ani Titlić.

Proteklih tjedana na Križišću maškaranih događanja nije nedostajalo. U Domu kulture, uz maškarane zabave za odrasle, održane su i čak četiri dječje redute. No, Maškare Dol Križišće aktivne su bile i izvan mjesta.

“Bili smo na rally-u maškaranih oktanaca Halubje- Liburnija 2015. Pobrali smo četiri pehari. Na rallyu Pariz- Bakar smo proglašeni najboljun maškaranun skupiniun, a osvojili smo šest pehari i nagradu za najbolju vozačicu. Bili smo i na rallyu na Grobniku. Tri pehara smo dobili gorika. Na karnevalu smo se pokazali va maski Daž, ka predstavlja ovaj naš kraj i obilježil nas je ovo leto. Bilo j 62 maske i nas va muziki 25,” rekao je Davor Mavrinac.

Maškare Dol Križišće ove su zime bile i u Crikvenici, Kraljevici, Bakru, Šmriki i na Kukuljanovu.

Na mesopusni utorak maškare su kraju prevedene uz još jednu dobru feštu u Domu kulture.

“Već treću večer je atmosfera dobra. Prvu večer su nas isto zabavljali grupa Asi, drugu subotu Team band, a sad na pusni utorak nas opet zabavljaju Asi. Super bendovi, dobra zabava. domaći ljudi maškaroni s Križišća, cela dobra ekipa. Si se družimo i inače, tako da se samo povežemo još više za maškare. Lipo nan je i uživamo,” zaključila je Ani Titlić.