Kraljevica 24. veljača 2023. Izvor: PGŽ

“Nasmijana lica Riječkog karnevala” za kraljevičku Forticu

“Nasmijana lica Riječkog karnevala” za kraljevičku Forticu
Humanitarna izložba “Nasmijana lica Riječkog karnevala” donosi predivne fotografije jubilarnog 40. Riječkog karnevala

Tradicionalna humanitarna prodajna izložba fotografija “Nasmijana lica Riječkog karnevala” Foto studija Kurti zasjala je na panoima na riječkom Korzu 10. godinu za redom. Sredstva prikupljena prodajom fotografija ove godine namijenjene su Centru za rehabilitaciju Fortica iz Kraljevice.

Izložbu na Korzu otvorili su Marko Filipović, gradonačelnik Grada Rijeke, Nikola Kurti, vlasnik Foto studija Kurti, Petar Škarpa, direktor Turističke zajednice grada Rijeke, Elizabeta Batinić, ravnateljica Centra za rehabilitaciju Fortica iz Kraljevice te Meštar Sandi i kraljica Riječkog karnevala Maja Babin. U ime Primorsko- goranske županije otvorenju je prisustvovala pročelnica UO za socijalnu politiku i mlade Dragica Marač.


Na panoima na riječkom Korzu izložen je dio fotografija, a još veći izbor dostupan je na internetskim stranicama fotokurti.com i u Foto studiju Kurti. Kako objašnjavaju organizatori, fotografije se mogu kupiti direktnom uplatom na račun Centra za rehabilitaciju Fortica iz Kraljevice po cijeni od 30 eura ili u Foto studiju Kurti uokvirenu u formatu 30×45 cm. Od prikupljenih sredstava opremit će se senzorna soba u Centru za rehabilitaciju Fortica.