Kraljevica 19. listopad 2020.

Novi POS- ovi stanovi u Šmriki krajem 2021. godine

Novi POS- ovi stanovi u Šmriki krajem 2021. godine

Uskoro kreće gradnja POS- ovih stanova i poslovnih prostora u Šmriki vrijedna gotovo 7 milijuna kuna. Ovim projektom počinje i uređenje novog centra Šmrike, drugog po veličini naselja na području Grada Kraljevice.

Svečanim potpisivanjem ugovora između Grada Kraljevice, APN- a i izvođača tvrtke Tehno- elektro iz Đakova danas je u Nacionalnom centru tehničke kulture napravljen veliki korak prema realizaciji kapitalnog projekta.


Gradnja POS- ove zgrade s osam stanova i tri poslovna prostora, od kojih je dva prostora već kupila Trgovina Krk, počinje uskoro, a trebala bi biti završena krajem sljedeće godine. 

“Današnjim potpisima ugovora krećemo u konačnu operativnu realizaciju projekta koji je iz više razloga bitan za Grad Kraljevicu i posebno za Šmriku. Želimo formirati centar Šmrike, koja je mjesto s najbrže rastućom populacijom na području Kraljevice”, istaknuo je kraljevički gradonačelnik Dalibor Čandrlić, zahvalivši investitorima. 


“APN će učiniti sve što je u našoj moći da ovaj projekt bude izveden kako spada i nadamo se kvalitetnoj suradnji od svih sudionika”, poručio je Dragan Hristov, direktor APN- a, zahvalivši Gradu na interesu i suradnji. 

Kapitalni projekt, kojim počinje i uređenje novog centra drugog po veličini kraljevičkog naselja, vrijedan je 6.850.605,00 kuna, od čega će Grad Kraljevica osigurati 1.231.865,25 kuna.