Kraljevica 2. prosinac 2019.

Tete iz vrtića "Orepčići" djeci poklonile božićnu predstavu 

Tete iz vrtića "Orepčići" djeci poklonile božićnu predstavu 

Priču o božićnom duhu kraljevičkim su vrtićarcima ispričale tete, koju su same osmislile i realizirale zabavnu edukativnu predstavu. Na samom je kraju brojne mališane u PraktikUmu razveselio posjet najdražeg sveca.

Predstava “Zemlja Božićnog duha” u dvoranu PraktikUm kraljevičkog Doma kulture i sporta večeras je privukla brojne mališane.


Zabavnu edukativnu predstavu, inspiriranu “Čarobnjakom iz Oza”, osmislile su i realizirale odgajateljice Dječjeg vrtića Orepčići. Scenarij za “Zemlju Božićnog duha” napisala je Marina Hajdin, a same odgajateljice zaslužne su i za koreografiju te šarene kostime.


Predstavu su odgajateljice poklonile svim kraljevičkim mališanima, ali i svome Gradu s kojim vrtić ima izvrsnu suradnju, a koji 6. prosinca obilježava svoj Dan te slavi svog zaštitnika svetog Nikolu.


Ne čudi stoga da je na samom kraju večerašnje predstave kraljevičku djecu obišao najdraži svetac. I dok su mališane usrećili slatkiši, roditeljima je osmijeh na lice izmamio sveti Nikola, koji je neodoljivo podsjećao na kraljevičkog gradonačelnika Dalibora Čandrlića.