Kraljevica 16. prosinac 2022. K.V.

Uoči Božića u Kraljevici za svakoga ponešto

Uoči Božića u Kraljevici za svakoga ponešto
Kićenje velike jelke, božićna radionica i koncerti te zanimljiva izložba narednih dana u Kraljevici

Kraljevica će narednih dana biti prepuna događanja. Danas, 16. prosinca, u 17 sati, u Centru tehničke kulture u Kraljevici, će se održati “Božićna radionica ukrasa od filca”. 

Sutra, 17. prosinca, u 14 sati, na rasporedu je tradicionalno humanitarno događanje “Vesela bućica- radost djeci”. “Sprid marketa” će Kraljevičani i njihovi gosti kititi veliku jelku. Nastupit će: “Dance Queen”, Dječji vrtić “Orepčići”, KUD “Lanterna” i Mesopustari Kraljevice.


U nedjelju, 18. prosinca, u 19 sati, na rasporedu je koncert HGD Zvijezda Danica “55 let sriće” u Dvorcu Frankopan. Uz domaćine nastupit će i njihovi gosti, a ulaz je slobodan. 

Na istom će se mjestu, u utorak, 20. prosinca, u 19 sati, održati “Božić kod Frankopana”- koncert Kulturno umjetničke udruge Sklad Bakar. Božićni repertoar izvest će ženski zbor Sklad i tenor Igor Vlajnić uz dirigenticu Nadu Matošević Orešković. Ulaz je slobodan.

Spomenuti svakako treba i izložbu pokreta i fotografija "U ova četiri zida sam…" Plesnoga kluba Dance Queen, koja će se u Frankopanu održati 22. i 23. prosinca, od 17 do 20 sati.