Kraljevica 9. veljača 2023. K.V.

Uoči ovogodišnjeg Valentinova ljubav je u Frankopanu

Uoči ovogodišnjeg Valentinova ljubav je u Frankopanu
Posjetitelje čeka romantičan foto kutak za zaljubljene, Konoba Fran Krsto Frankopan pripremila je posebnu ponudu, a najmlađi će pisati ljubavna pisma

Dvorac Frankopan nosi snažno obilježje ljubavi Ane Katarine Frankopan i Petra Zrinskog koji ga upravo za nju, svoju suprugu, započinje graditi sredinom 17. stoljeća. Dvorac danas predstavlja jedno od najsnažnijih obilježja Kraljevice, a u svojem obnovljenom izdanju je postao još češći izbor brojnih mladenaca koji ga biraju za proslavu svojega vjenčanja.


“Upravo zbog toga, u prizemlju dvorca postavljen je romantičan foto kutak za zaljubljene na kojem možete ovjekovječiti poseban trenutak s voljenom osobom! Svoje zaljubljene fotografije možete podijeliti na društvenim mrežama s oznakama #visitkraljevica #valentinovoufrankopanu. Volite se, grlite, ljubite i uživajte u našem ljubavnom foto kutku u Frankopanu! Nakon fotografiranja, parovi mogu obilježiti svoj dan posebnom ponudom jela u Konobi Fran Krsto Frankopan”, poručuju iz TZG Kraljevice.

Valentinovo će obilježiti i najmlađi i to kreativnom radionicom pisanja ljubavnih pisama. Pisma će biti postavljena na foto kutak i time ukrasiti dvorac zaljubljenim dječjim srcima. Radionica će se održati u ponedjeljak, 13. veljače s početkom u 17 sati u Multimedijskoj dvorani.