Bakar 19. prosinac 2014.

Najmlađi razveselili Bakar

Najmlađi razveselili Bakar
Mala božićna bajka, kako su je od milja nazvali organizatori, bez dvojbe je zaslužila taj naziv. Božićni sajam na rivi ispred sv. Ivana okupio je brojne mališane, koji su pokazali svoje plesno- pjevačko umijeće. Božićnog duha i dobrog raspoloženja nije nedostajalo. 

Nastupili su: Osnovna škola Hreljin, Plesna grupa No name iz Udruge Vita, Dječji vrtić Bakar, Društvo naša djeca Bakar, Lucija Rajnović, Grupa Zvuk Sunca, Zumba Škrljevo te karaoke, uz voditelja Alena Polića.

“Odaziv je jako dobar. U intimnoj atmosferi Gradskog vrta sakupilo se uistinu mnogo ljudi. Imamo i puno djece u programu. Nadamo se da su se svi jako lijepo zabavili i da će nam doći i sljedeće godine,” poručila je Sonja Jelušić, direktorica Turističke zajednice grada Bakra. 

U Gradskom se vrtu okupilo i 20-ak izlagača iz naše županije. Posjetitelji su tako, osim u dobroj atmosferi, mogli uživati u šarolikoj ponudi, a možda i ponijeti kući poneku uspomenu. Bilo je tu svega, ponajviše božićnog asortimana, prigodnih suvenira, ikebana, jaslica i ukrasa.

Predblagdanski ugođaj upotpunile su slastice za najmlađe i kuhano vino za one malo starije.

Jednodnevni Božićni sajam organizirali su Grad Bakar i Turistička zajednica grada Bakra.